Linnégatan 14

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

670 m²

Hyra

Tillträde

2022-09-01

Beskrivning

  • Kontor

Modernt och trevligt kontor i hörnan Linnégatan och Grev Turegatan

Här kan ni vara med och bestämma planlösning, material och färger så ni får det kontor som passar er verksamhet och ert varumärke. Idag rumsindelat men passar bra både rumsindelat och öppet. Fotografierna i de möblerade ytorna är från en annan, renoverad lokal i huset, för inspiration.

Ytor

  • Total yta:

    670 m2

Ekonomi

Tillträde:

2022-09-01. 2022-09-01

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Linnégatan 14

Byggår:

1965

Renoveringsår:

1985

Våningsplan:

2 av 5

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

I gatuplan finns en gemensam reception som kan ge service enligt överenskommelse och en konferensavdelning med flera konferensrum i olika storlekar, en hörsal och även en studio. Här finns också en stor terass för luncher på sommarhalvåret. Endast ett kvarter ner till Sturegallerian och all tänkbar service. Många trevliga restauranger runt om i kvarteren

Kommunikationer

T-bana: Östermalmstorg Bussar: Flera bussar på Linnégatan och Sturegatan
Linnégatan 14

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB