Åvägen 24

Brewhouse , GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

177 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ledigt kontor med originaldetaljer i populära Brewhouse

Nu finns det ett ljust och luftigt kontor ledigt omgående i ett av gårdshusen vid Brewhouse i Gårda. Huset tjänstgjorde som kamrersvilla på Apotekarnes tid och har flera vackra bevarade originaldetaljer. I Brewhouse låg ursprungligen Apotekarnes Vattenfabrik som var ledande i tillverkningen av mineralvatten och läskedrycker under första hälften av 1900-talet. Den gamla Apotekarnesskylten pryder fortfarande fasaden. Idag är Brewhouse ett kreativt centrum för musik-, film- och medieproduktion. Här jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan. Kontakta oss gärna för en visning.

Ytor

  • Total yta:

    177 m2

Utförande

Byggår:

1935

Planlösning:

Lokalen består av en stor välkomnande entré, 3 kontorsrum, 1 mötesrum , kök samt 1 toalett.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns att hyra på gården och även i garaget under huvudbyggnaden.

Närservice:

I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet och Friskis & Svettis ligger alldeles i närheten.

Kommunikationer

Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20.
Åvägen 24

Om Higab

Higab är ett fastighetsbolag inom Göteborgs Stad. Vi äger och förvaltar många av husen som är karaktäristiska för staden som till exempel Feskekôrka, Konserthuset, Gamla Ullevi och Stora Teatern. Totalt uppgår fastighetsbeståndet till cirka 300 byggnader om drygt 670 000 kvadratmeter. Vi erbjuder ändamålsenliga lokaler till små och medelstora företag inom både offentlig och privat sektor. Våra kunder finns inom en mängd olika verksamheter, från kultur-och utbildningsinstitutioner till småföretag. Som hyresvärd vill vi vara en långsiktig partner med god service och lyhördhet för ditt företags behov.

Higab

Box 5104

402 23 Göteborg

www.higab.se

Fler annonser från Higab