Hamngatan 1

Mariestad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 023 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Nu kan denna lokal bli din!

Nu finns chansen att hyra denna lokal där det finns plats för många medarbetare. Lokalen om 1 023 kvm är fördelad på två våningsplan, plan 2 och 3. Ett stort kontor med många möjligheter! Du kan själv vara med och påverka ytskikt och i viss mån layouten av lokalen. Lokalen är formad som en lång korridor med kontorsrum på båda sidorna. Rummen har stora fönster som ger ett stort ljusinsläpp och får lokalen att kännas ljus och luftig. Utanför fastigheten möts du av den vackra vyn över Tidan/Vänern! Lokalens centrala läge gör att du snabbt kan ut och inhandla lunchen i någon av de närliggande restaurangerna eller varför inte ta en promenad nere i den fina småbåtshamnen! Är detta en lokal för ditt företag, tveka inte att kontakta oss för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    1023 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Länsstyrelsen 1

Byggår:

1953

Våningsplan:

2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Länsstyrelsen 1 är en kontorsfastighet i tre våningar med putsad fasad och skiffertak. Fastigheten byggdes år 1953 för Länsstyrelsens kontorsverksamhet i Mariestad. Den ligger centralt belägen i Mariestad och har gångavstånd till både småbåtshamnen och all tänkbar service. Parkeringsmöjligheter finns vid fastigheten.

Närservice:

Läget gör att man finner all service inom gångavstånd.

Kommunikationer

Det är gångavstånd till de centrala delarna av Mariestad och där finns knutpunkterna. Det finns även bra bussförbindelser vid fastigheten.
Hamngatan 1

Om Fastighets AB Stenvalvet

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom utbildning, vård & omsorg, rättsväsende och myndigheter. Vi arbetar för att skapa goda och långsiktiga relationer till våra hyresgäster. Framtidens samhälle skapar vi tillsammans.

Fastighets AB Stenvalvet

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 STOCKHOLM

www.stenvalvet.se

Fler annonser från Fastighets AB Stenvalvet