Vendevägen 89

Danderyd, Mörby , Danderyd
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 200 m²

Pris

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Söker du kontorsplats i Danderyd? På Sanna Office Hub får du tillgång till allt ditt företag kan behöva för att växa!

Kontorshotell i Danderyd Hos oss på Sanna Office Hub finner du kontorslösningar, mötesrum, gym, öppna ytor och mycket mera. Allt för att ditt företag ska kunna växa! Oavsett storlek på ditt företag så har vi en lösning för dig. Vi har öppna ytor med kontorsbord, mobila platser och kontorsrum. Alla våra paket är anpassningsbara efter dina behov. Självklart ingår snabbt internet och kaffe! Allt för att du ska vara effektiv! Ta del av allt Sanna Office Hub har att erbjuda. Kontorsplats Vi erbjuder olika paket som ger dig tillgång till kontorsplats möblerat med justerbart kontorsbord och bekväm kontorsstol. Mötesrum Lyft dina möten i flertals mötesrum kostnadsfritt. Allt du behöver göra som hyresgäst är att boka ett mötesrum. Tysta rum I alla våra paket får du som hyresgäst tillgång till tysta rum för inspelning av podcast, telefonsamtal eller bara för att kunna jobba i tystnad. Gym & Bastu öppet 24/7 För dig som hyresgäst erbjuder vi ett professionellt gym med tillgång till maskiner för styrketräning och konditionsträning, dessutom finns det även gympasal och bastu. Professionell filmstudio Vi är inte bara ett vanligt kontorshotell. Hos oss har vi en professionell filmstudio för dig som vill skapa videoinnehåll till sociala medier och annat. Roliga events Afterwork? Fredags öl? Vi har inspirerande och lärorika events för alla. Behöver du koppla av från jobbet eller vill mingla och nätverka? Kom till oss! Fika, Kaffe & Fullservice Hos oss finner du fikarum och lounge areas där du kan ta en paus från arbetet och ta en kaffe! Du kan även via oss beställa fika eller mat för dina events. Vill du veta mer? Hör av dig till oss på Sanna Office Hub så kan fixa en skräddarsydd lösning som passar ditt företag bäst!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 200

Ytbeskrivning

Öppen kontorsplats är en fast arbetsplats i öppet landskap. Du har tillgång till mötesrum, tyst rum för telefonsamtal, låsskåp och tillgång till gymmet och bastu.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Serverrum
Telefonbås
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Tillsvidare 3 månader uppsägning.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Prisinformation:

Från 4000

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Utförande

Planlösning:

Öppen kontorsplats är en fast arbetsplats i öppet landskap. Du har tillgång till mötesrum, tyst rum för telefonsamtal, låsskåp och tillgång till gymmet och bastu.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

E18 går förbi Danderyds sjukhus och för den som är bilburen finns möjlighet att parkera utomhus eller i garage hos oss. Det finns betalparkering med Aimo Park. Som hyresgäst kan du via oss ha möjlighet att hyra parkeringsplats. Sanna Office Hub har ett bra läge ur kommunikationssynpunkt och är perfekt för dig som inte vill åka hela vägen in till Stockholm. Du kan dessutom undvika tullavgifter.

Närservice:

I huset finns det en mycket trevlig restaurang med god mat och bra kapacitet för gäster. Det finns också ett café i restaurangen och dessutom finns ett gym med bastu. Inom ca 5 minuters avstånd finns ICA-butik, Seven Eleven och på 10 minuters avstånd affärscentret Mörby Centrum.

Kommunikationer

Danderyds sjukhus är en knutpunkt med många kommunikationsmöjligheter på ca 700 – 100 m avstånd. . Här finns tunnelbana Linje 24, bussterminal samt på Vendevägen 89 tvärsöver gatan busshållplats , pendeltåg till Mörby station med 7 minuters promenad till oss och det är lika nära från Danderyds sjukhus tunnelbana.
Vendevägen 89

Om Complete Solutions Sweden Aktiebolag

Kontorshotell i Danderyd Hos oss på Sanna Office Hub finner du kontorslösningar, mötesrum, gym, öppna ytor och mycket mera. Allt för att ditt företag ska kunna växa! Oavsett storlek på ditt företag så har vi en lösning för dig. Vi har öppna ytor med kontorsbord, mobila platser och kontorsrum. Alla våra paket är anpassningsbara efter dina behov. Självklart ingår snabbt internet och kaffe! Allt för att du ska vara effektiv!

Complete Solutions Sweden Aktiebolag

VENDEVÄGEN 87

182 32 Danderyd

sohub.se

Fler annonser från Complete Solutions Sweden Aktiebolag