Hamngatan 1

Mariestad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

436 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Perfekt lokal i markplan!

I centrala Mariestad har du nu chans att hyra denna lokal om 436 kvm. Lokalen ligger i markplan och ger en bra access direkt från vägen. Perfekt för det företag som vill sitta i ett centralt läge. Ytan är fördelad över flertalet rum med en korridor i mitten. Rummens stora fönster ger ett perfekt ljusinsläpp som får lokalen att kännas luftig och ljus! Var med och påverka layouten och materialvalet. Vi vill gärna anpassa efter era önskemål. Fastigheten är centralt belägen med en vacker sjöutsikt! Kontakta oss gärna för mer information eller för visning av lokalen.

Ytor

  • Total yta:

    436 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Länsstyrelsen 1

Byggår:

1953

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Länsstyrelsen 1 är en kontorsfastighet i tre våningar med putsad fasad och skiffertak. Fastigheten byggdes år 1953 för Länsstyrelsens kontorsverksamhet i Mariestad. Den ligger centralt belägen i Mariestad och har gångavstånd till både småbåtshamnen och all tänkbar service. Parkeringsmöjligheter finns vid fastigheten.

Närservice:

Läget gör att man finner all service inom gångavstånd.

Kommunikationer

Det är gångavstånd till de centrala delarna av Mariestad och där finns knutpunkterna. Det finns även bra bussförbindelser vid fastigheten.
Hamngatan 1

Om Fastighets AB Stenvalvet

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom utbildning, vård & omsorg, rättsväsende och myndigheter. Vi arbetar för att skapa goda och långsiktiga relationer till våra hyresgäster. Framtidens samhälle skapar vi tillsammans.

Fastighets AB Stenvalvet

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 STOCKHOLM

www.stenvalvet.se

Fler annonser från Fastighets AB Stenvalvet