Tvågårdsvägen 3

Tygelsjö , Tygelsjö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

700 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Lokaler i vacker gårdsmiljö på Tvågårdsvägen 3 i Tygelsjö! Ritningar för vårdboende framtagna.

Nu finns möjligheten att hyra anpassade lokaler för LSS-verksamhet i fastighet med äldre charm. Idag finns en huvudbyggnad om 400kvm som är fördelat på två plan. Ytorna är ljusa och fräscha med 12 sovrum, toaletter och kök. Det finns även allmänna ytor för umgänge samt tvättstuga. Utöver huvudbyggnaden finns det möjlighet att anpassa det intilliggande stallet för ytterligare ytor. På gården finns goda parkeringsmöjligheter.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    700 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
Tvättservice
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Bilteamet SYD, Elisedahl Jordbruks, Lilla Oliven restaurang, Bio-fuel solution och mer.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns på gården.

Närservice:

Fastigheten ligger endast 6 minuter ifrån Svågertorp som kan erbjuda ett brett utbud av restauranger, butiker och caféer. I Tygelsjö finns även ett par restauranger samt ICA.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på perfekt läge i närheten av E6.
Tvågårdsvägen 3

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner