Dialoggatan 14

Telefonplan , HÄGERSTEN
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

214 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Nu finns 214 kvm med enkel inlastning i markplan. Lokalen har entré mot lastkaj, lasthiss och egen entré mot gatan.

Här finns lokalen med riktigt smidig inlastning via lastkaj och publikt läge med egen entré mot gatan. Lokalen är uppdelad i tre rum idag men planlösningen går att förändra. Lokalen fungerar både som kontor och butik.  Till Telefonplan tar man sig enkelt med bil, härifrån är det nära till de stora vägarna. På ett par minuters gångavstånd ligger tunnelbanan och busstorget. Lunchutbudet är digert och träningen klarar man av på SATS eller Klättercenter som ligger 100 meter bort. Telefonplan är ett charmigt område med mycket liv och rörelse. Här finns alla förutsättningar för att skapa en riktigt trevlig lokal.  Nu vill vi höra från er och vilka lokalbehov ni har! Ni har idéerna, vi har lokalen.  Välkomna till Dialoggatan 14!

Ytor

  • Total yta:

    214 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

2008

Byggår:

1972

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

På Telefonplan finns markparkering för ca 450 bilar. För korttidsparkering gäller betalning via app eller P-automat inom området. För långtidsparkering kan man som hyresgäst teckna tillstånd för rörliga p-platser i omfattning enligt den p-kvot som gäller för området. Platserna administeras av Apcoa: tel 08-556 306 70, eller via mejl uthyrning@apcoa.se Mellan Klättercentret och restaurang Addfood finns besöksparkering där p-skiva gäller för en 1 timmes parkering. För motorcyklar finns flera avgiftsfria parkringplatser inom området. Se länk till p-karta nedan.

Närservice:

På Telefonplan och i de närmaste omgivningarna har servicen ökat markant senaste åren. Vid Telefonplans tunnelbanestation hittar du mycket av det du behöver en vanlig vardag, t ex apotek, bank och bankomat, blomsterbutik, närlivs och pressbyrå. I den gamla vaktkuren för Ericsson, till vänster om Försäkringskassans entré, hittar du populära Krubb. Inne i området finns Addfood som har en välbesökt buffélunch, vietnamesiska restaurangen Viet Bistro som serverar god och vällagad vietnamesisk mat och Favo som tillhandahåller street food. Vid tunnelbanan ligger restaurang Landet, en sushirestaurang, en pizzeria och Söderbergs brödbutik. Inne hos Konstfack finns restaurang Matkonst som har ekologisk prägel. På Dialoggatan ligger SATS gym och på Tellusgången finns både Klättercentret, en frisör, en kiosk och en kemtvätt med skrädderiservice.

Kommunikationer

Kommunalt Telefonplan ligger 13 minuter från T-centralen, röd linje mot Fruängen. Två tunnelbanestationer från Telefonplan ligger Liljeholmen där tvärbanan stannar. Närmaste pendeltågsstation är Älvsjö. Därifrån finns anslutningsbussar till Telefonplan som tar cirka 10 minuter. Bil Telefonplan ligger 15 minuter från Stockholms city via E4/E20. Området ligger även nära Södra länken för resor mot Nacka.
Dialoggatan 14

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Malmskillnadsgatan 36, Box 30074

11157 STOCKHOLM

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan