Elektravägen 5

Västberga , Hägersten
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

800 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor
Välkommen till en lagerlokal i markplan om 800 kvm med tillhörande lastkaj och 3 portar placerade runt lokalen, se ritning. Upprustning av lokalen pågår, samtliga fönsterpartier och portar byts. Lagret är ca 650 kvm och till detta tillkommer ett kontor om ca 150 kvm. Möjlighet till uppställningsplats om ca 150 kvm finns. Höjden är ca 3 - 3,5 m i lagret. Lokalen kan anpassas i samråd med hyresgäst.

Ytor

  • Total yta:

    800 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nattskiftet 6

Dokument

Omgivning

Kommunikationer

Goda kommunikationer med närhet till Essingeleden, Södertäljevägen och Södra länken. Flera busslinjer trafikerar Västberga allé och tunnelbanestationen Midsommarkransen finner man vid en 10 minuters promenad bort. Spår- och bussknutpunkten Årstaberg nås lätt med buss och det tar ca 10 min in till Stockholm city med bil.
Elektravägen 5

Om AB Sagax

AB Sagax är ett fastighetsbolag med affärsidé att investera i kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Sagax fastighetsinnehav per 31 December 2021 uppgick till 3 759 000 kvadratmeter fördelat på 673 fastigheter. Sagax äger fastigheter i Sverige, Finland, Frankrike, Nederländerna, Spanien, Tyskland och Danmark. AB Sagax (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

AB Sagax

Engelbrektsplan 1

114 34 Stockholm

www.sagax.se

Fler annonser från AB Sagax