von Kræmers Allé 19

KÅBO , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

430 m²

Hyra

1 600 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med attraktivt läge i Blåsenhusområdet

Söker du ny kontorslokal i området Blåsenhus så erbjuds nu denna ljusa och fina lokal inom området. Här möter du ett traditionellt kontor om 430 kvm med flexibel planlösning som möjliggör fler kontorsrum, tillbyggnad av kök mm. Genomgående ljus lokal tack vare fönster i två vädertstreck. Idag finns 7 kontorsrum, förråd/arkiv/RWC och två mycket rymliga salar/konferensrum. Lokalen är belägen i Arkivcentrums byggnad, ett stenkast från Uppsala Universitet, Akademiska Sjukhuset, Uppsala slott och Botaniska trädgården.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 430 1 600

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1600

Utförande

Planlösning:

Traditionellt kontor med 7 kontorsrum med möjlighet att bygga till fler då det utöver rummen finns två mycket rymliga salar med gott om fönster. Linoliummatta och ljusmålade väggar. RWC och förråd/arkiv. Kök saknas men går med enkelhet att bygga till. Gemensamt kök/pausrum finns i byggnaden.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen som är belägen i Arkivcentrums byggnad är belägen mycket centralt inom Campus Blåsenhus, ett stenkast från Uppsala Universitet, Akademiska Sjukhuset Uppsala slott och Botaniska trädgården.

Företag i närheten:

Tack vare det centrala läget finns närhet till all tänkbar service. Träningsanläggning finns i kvarteret samt flertalet lunchrestauranger på nära avstånd.

Kommunikationer

Det finns gott om kommunikationer med stadsbussar som passerar i närheten. Fina gång- och cykelvägar för dig som har möjlighet att gå eller cykla till arbetet.
von Kræmers Allé 19