Ingmar Bergmans gata 2

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

291 m²

Hyra

8 000 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Värme/kyla 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 540 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Unik lokal med bästa läget vid Nybrokajen och Strandvägen. Närhet till både Stureplan och Östermalmstorg.

Kanske har du varit här tidigare? En gång nattklubb - nu sker en förvandling till exklusiva och läckra kontorslokaler i en vacker tornfastighet på hörnet av Ingmar Bergmans gata och Nybrogatan. Lokalen kommer att hålla högsta klass och stil.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 291 8 000

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

8000

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer Värme/kyla 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 540 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skravelberget Större 14

Byggår:

1900

Våningsplan:

1

Planlösning:

Enligt bifogad PDF.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen mitt i pulsen i City och Östermalm, nära Östermalmshallen, Östermalmstorg, Grev Turegatan och Sturegallerian. Genom att hyra kontor här har du nära till en lunchpromenad på Djurgården eller soliga Strandvägen, äta lunch eller ta en fika i gröna Berzelii Park och all tänkbar handel och service har du bekvämt nära ditt kontor. Det öppnar snart toppkrog i bottenvåningen!

Närservice:

Stort serviceutbud med många restauranger och butiker i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Vare sig du väljer att ta dig hit med cykel, bil, båt, tunnelbana eller buss så är kommunikationerna och färdmedlen många och nära fastigheten.
Ingmar Bergmans gata 2

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A, Box 7043

103 86 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier