Erik Dahlbergsallén 15

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

172 m²

Hyra

Tillträde

Omgående eller enligt överensk

Beskrivning

  • Kontor

Unik kombinerad vinds- och kontorslokal!

Lokalen ligger högst upp i huset på plan 7. Övre våningsplanet är ca 172 kvm. Lokalen renoverades nyligen där man öppnade upp lokalen och gjorde alla ytskikt. Du möts vid entré av ett trevligt pentry, med två större trevliga öppna ytor. Det finns två totaletter varav en störe med dusch. Ett bra mötesrum i hörnan av fastigheten. -Högst upp i huset med hiss. -Avtalstid 3 år minimum. -Säkerhet 6 mån. -Tillträde från omgående eller enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    172 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt överensk

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Erik Dahlbergsallén 15

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

7 av 7

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk till och frånluft med kyld tilluft

Omgivning

Närservice:

All tänkbar service i direkt närhet till fastigheten. Fältöversten är tvärs över gatan.

Kommunikationer

T-bana: Karlaplans t-bana är ca 100 meter från entrén. Bussar: Buss 1 & 4 stannar runt hörnet från entrén i båda färdriktningar
Erik Dahlbergsallén 15

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB