Borgarfjordsgatan 7

Kista , Kista
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

550 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Se gärna vår film av lokalen sist i bildflödet! Inflyttsklar möblerad lokal om 550 kvm med flexibel planlösning andrahandsuthyrs!

Ljus och fin, inflyttsklar och möblerad lokal om 550 kvm belägen högt upp i fastigheten och på bästa adressen i Kista Science City. Passar perfekt för företag inom IT, Data etc. Lokalen har bl.a; -Mycket bra ljusinsläpp -Ljusa fina ytskikt -Möblerad -Egen Bar/Pentrydel -P-platser finns att hyra Lokalen hyrs ut i andra hand och nuvarande hyrekontrakt löper till och med 2023-09-30. Alternativt skrivs ett nytt hyresavtal direkt med fastighetsägaren. Lokalen är inflyttsklar och möjlig att tillträda omgående. Varmt välkommen att höra av er för mer info eller bokning av visning!

Ytor

  • Total yta:

    550 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

6

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

Kista Centrum ligger två kvarter bort och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger, cafeér, livsmedelsbutiker, banker, apotek etc.

Kommunikationer

Ca 5 min gångavstånd till Kista T-banestation. Närhet med bil till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation nås på ca 15 min gångavstånd.
Borgarfjordsgatan 7

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Bryggavägen 133

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA