Kvarteret Hanna

Burlöv , Arlöv
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

170 - 855 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nu erbjuds möjlighet för din verksamhet att etablera sig på helt nya kvarteret Hanna i Burlöv!

På attraktivt lättillgängligt läge mellan Burlöv tågstation och Burlöv center hyr vi nu ut flexibla kontorslokaler. I fastigheten kommer det att byggas bostäder, vård/samhällsservice, kontor och lokaler i bottenplan.

Övrig information

Övrigt:

Bra kommunikation - Burlövs station i Arlöv byggs ut till en pendlarstation, förväntas vara klar slutet av 2023. Ombyggnaden till pendlarstation innebär att också Öresundståg kommer att stanna i Arlöv, vilket ökar turtätheten mot Malmö/Köpenhamn och mot Lund. Avsikten är att dagens halvtimmestrafik ska utökas till tiominuterstrafik. Dessutom ger den alla i Öresundsregionen bättre möjligheter att komma till Burlöv. År 2030 förväntas 6000 personer stiga av eller på tågen här varje dag. Cykelparkering och P-platser finns.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 170 855

Ytbeskrivning

Flexibel layout med kontor om minimum 170 kvm upp till 855 kvm på plan 2.

Ekonomi

Tillträde:

Q4 2023

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Kvarteret Hanna är beläget i Burlöv och nås enkelt från motorvägarna E6 och E22 samt Burlövs station.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret Hanna är unik i sitt läge centralt i Arlöv, kommunen och Öresundsregionen. Närmaste granne är Burlöv Centralstation som ger bra tillgång till kollektivtrafik och ett fantastiskt skyltläge. Kv. Hanna är en viktig pusselbit i utvecklingen av stationsområdet och närliggande Kronetorpstaden.

Kvarteret Hanna