Kvarteret Hanna

Burlöv , Arlöv
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

185 - 1 095 m²

Hyra

Tillträde

Q4 2023

Beskrivning

  • Övrigt

Unik möjlighet för din gymverksamhet att etablera sig i nya kvarteret Hanna på Kronetorpsområdet i Burlöv.

Kronetorpsområdet kommer att rymma ca 5000 bostäder samt skolor, kontor, badhus, parker och plats för idrott. Idag är ca 48 000 BTA detaljplanerade och ca 100 000 BTA ska detaljplaneras runt Burlöv Center.

Kvarteret Hanna kommer att sträcka sig mellan Burlövsstation och Burlöv Center och bestå av såväl bostäder som kontor, utrymmen för sport och mobilitet samt gemensamma gröna rum. Byggandet av kvarteret Hanna beräknas påbörjas under 2021.

Övrig information

Övrigt:

Cykelparkering och P-platser finns. Tillträde förväntas bli Q4 2023.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 185 1 095

Ytbeskrivning

Ytan som erbjuds är flexibel beroende på om man önskar hyra endast ytan i markplan, om 185 kvm, alternativt en kombination av markplan, om 185 kvm + våning 5, om 910 kvm. Det finns även möjlighet till att hyra utegym/takterrass.

Bekvämligheter

Cykelrum
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Q4 2023

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Kvarteret Hanna är beläget i Burlöv och nås enkelt från motorvägarna E6 och E22 samt Burlövs station.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret Hanna är unik i sitt läge centralt i Arlöv, kommunen och Öresundsregionen. Närmaste granne är Burlöv Centralstation som ger bra tillgång till kollektivtrafik och ett fantastiskt skyltläge. Kv. Hanna är en viktig pusselbit i utvecklingen av stationsområdet och närliggande Kronetorpstaden.

Kommunikationer

I slutet av 2023 planeras ombyggnationen av Södra stambanan vara klar, vilket också innebär att Burlöv Centralstation får sexminuterstrafik då både Pågatåg och Öresundståg kommer stanna här. År 2030 förväntas 6000 personer stiga av eller på tågen här varje dag.
Kvarteret Hanna