Ninni Kronbergsgata 8

Hagastaden , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

51 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Nyproducerad lokal i moderna Hagastaden! Centralt läge i fastighet med stort miljötänk.

På attraktiv adress i Hagastaden, precis intill Norra stationsparken, finns nu möjlighet att etablera sig i nyproducerad lokal på 51 kvm med fantastiska fönster och 3.1 m i takhöjd. Tillgänglig för inflytt! Bashyra 3700 kr/kvm/år Fastighetsskatt 570 kr/kvm/år samt Driftstillägg 248 kr/kvm/år Lokalen kommer vara iordningsställd enligt nedan; Badrum: Ljust klinker/kakel på golv och väggar. WC och handfat i vitt porslin. Dusch. Pentry: Parkettgolv. Vitmålade väggar. Bänk- och väggskåp med vita luckor. Kylskåp, Diskmaskin och induktionshäll med 2 plattor. Rum: Parkettgolv. Vitmålade väggar. Möjliga verksamheter, Ateljé, Butik, Café, Kontor, Showroom. Fettavskiljare eller svartplåt finns ej. Cederhusen är Stockholms första stora flerbostadshus där mer eller mindre hela konstruktionen är uppbyggd i massivträ. Här finns en stor passion för att skapa modernt, vackert och hållbart hus för både människan och miljön. Huset är 10 våningar högt med bostadsrätter från plan 1-10 med moderna lokaler i markplan.

Ytor

  • Total yta:

    51 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bologna 2

Byggår:

2022

Omgivning

Omgivning/natur:

Med en kombination av boenden, grönområden och ett rikt näringsliv expanderar och utvecklas Hagastadens stadsbyggnadsprojekt i både Stockholm och Solna. Området tillhör stadsdelen Vasastaden, känd bland annat för sina många fina parker såsom Vasaparken och Observatorielunden.

Närservice:

Närområdet har ett brett utbud med all sedvanlig service som ett centralt storstadsläge kan erbjuda. Här finns gott om matställen, butiker, gym, hotell och en bra mix av andra affärsverksamheter. I området hittar du bland annat aktörer som Willys, Systembolaget, Friskis&Svettis, Synsam och Max. Flera trivsamma innerstadsparker ligger runt knuten, däribland Vanadislunden och Vasaparken. Här är det inte heller långt till sjukhusområdet kring Karolinska Solna.

Kommunikationer

Den nära anslutningen till både E4 och E20 gör fastigheten mycket tillgänglig för den bilburne. Centralstationen nås på bara 5 minuter. Norra Stationsgatans busshållplats ligger på runt 10 minuters promenadavstånd. Här passerar Flygbussarna till Arlanda och flera av SL's busslinjer, exempelvis 592 till Cityterminalen och 593 till Uppsala centralstation. S:t Eriksplans och Odenplans tunnelbanestationer nås på ca 15 minuter. Odenplan trafikeras dessutom av pendeltågstrafiken och SL-bussar vid den anslutande bussterminalen. Tunnelbanans gula linje kommer även stanna runt hörnet.
Ninni Kronbergsgata 8

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB