Torsgatan 19

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

541 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal om 541 kvm tillgänglig på ett våningsplan med utsikt över Karlbergskanalen.

Kontorslokal om 541 kvm tillgänglig på ett våningsplan med utsikt över Karlbergskanalen. Här finns möjligheten att nyttja gemensam reception utsmyckad med konst för bästa upplevelse, generösa loungeytor, konferensrum/hörsal och bokcafé för mindre eller större sammankomster. Hyresgästen har även tillgång till en stor grönskande terrass (plan 8) för olika event och lunchrestaurang på entréplanet med eget bageri/deli. Dessutom finns Bonnier service nära till hands som hjälper med frågor som rör lokalen eller fastigheten. Omklädningsrum, garage, cykelparkering, konferensanläggning, concierge och biltvätt finns också tillgängligt i fastigheten.

Ytor

  • Total yta:

    541 m2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lokstallet 7

Byggår:

1946

Våningsplan:

5 av 9

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Vasastan är en grön stadsdel som bjuder på rekreation och promenadstråk i alla riktningar. Närmaste granne är Vasaparken med caféer och skridskobana, Karlbergs slottspark som bjuder på promenader runt kanalen och i Hagaparken/Brunnsviken finns både bad och båthamn.

Närservice:

Någon minut från Bonnierhuset på Torsgatan 21 finns flera populära och trendiga restauranger och barer. Rörstrandsgatan erbjuder myllrande puls i form av caféer, små butiker, bagerier och matställen från världens alla hörn och även all annan tänkbar service. Intill Bonnierhuset, i det tillbyggda trekantiga glashuset finns Bonniers Konsthall och Sveriges enda Musik- och teaterbibliotek om man vill uppleva bra samtidskonst.

Kommunikationer

Gångavstånd till S:t Eriksplans tunnelbanestation (gröna linjen) samt innerstadsbussar i flera riktningar. Odenplan nås på 10 minters promenad för att åka vidare till Centralstationen, pendeltåg, Arlanda Express, fjärrtågen och Citybanan. Torsgatans flygbussar mot Bromma och Arlanda finns också i närområdet.
Torsgatan 19

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

JLL

Birger Jarlsgatan 25, Box 1147

11181 STOCKHOLM

www.jllsweden.se

Fler annonser från JLL