Skeppsbron 34

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

110 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Rumsindelad och ljus lokal i representativ fastighet

Möjlighet att hyra en trevlig kontorslokal i Gamla Stan. Lokalen är yteffektiv med mindre mötesrum/intervjurum upp till 7 stycken samt ett större konferensrum ut mot Skeppsbron. 2 WC samt snyggt pentry med stenskiva. Lokalen har idag en effektiv rumslösning som passar rekryteringsföretag eller advokater. Ytan kan dock med fördel öppnas upp och det går att tillskapa mer öppna kontorsytor. Lokalen har fint ljusinsläpp och ligger på en halv trappa upp i fastigheten. Representativt trapphus.

Ytor

  • Total yta:

    110 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skeppsbron 34

Byggår:

1929

Renoveringsår:

1973

Våningsplan:

1

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk från- och tilluft med kyla.

Omgivning

Kommunikationer

Pendeltåg: Centralstationen 10 min Fjärrtåg: Centralstationen 10 min Bussar: Flertal bussar från Slussen och Gamla Stan T-bana: Gamla Stan och Slussen (röd och grön linje)
Skeppsbron 34

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Sibyllegatan 17

114 42 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB