Fleminggatan 7

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

939 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Kontor

Modernt kontor med hög servicenivå nära centralstationen

Nu finns det tillfälle att hyra moderna och ljusa kontorslokaler i en representativ fastighet med hög servicegrad. Lokalerna kännetecknas av flexibilitet och effektiva kontorsytor blandat med en varierande storlek på mötesrum och enskilda rum. Trevligt pentry med stor matplats för anställda och kunder. Möjlighet att ha en extern kunddel med mötesrum och lounge samt en intern yta för arbetsytor och interna mötesrum. Fleming 7 är en byggnad som erbjuder såväl omklädningsrum och duschar för husets hyresgäster samt cykel- och bilparkering i garaget med elbilspool. I huset finns en bemannad reception med flertalet konferensytor. Huset har även ett gym och en välrenommerad lunch- och middagsrestaurang. Välkommen på visning i ett av stockholms bästa kontorshus på attraktiv cityadress 5 min från Arlanda express och Cityterminalen.

Ytor

  • Total yta:

    939 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fleminggatan 7

Våningsplan:

2

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk från- och tilluft med kyla.

Omgivning

Närservice:

Utöver den generösa tillgången till service i byggnaden finns närhet till både Kungsholmen och city med stort utbud av butiker, kaféer och restauranger.

Kommunikationer

Bussar: Flertalet bussar passerar Fleminggatan och Scheelegatan T-bana: Centralstationen, samtliga linjer. Blå linje till Rådhuset Pendeltåg: Centralstationen Fjärrtåg: Centralstationen
Fleminggatan 7

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB