Bergsbrunnagatan 28

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

147 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Nyrenoverad lokal i ett mycket bra läge i Boländerna

Nu finns chansen till att hyra en nyligen renoverad lokal om 147 kvm i ett mycket bra läge i Boländerna. Lokalen är väl anpassad som kontor, butik eller som hantverkarlokal. Lokalen som är belägen i källarplan inrymmer en stor entré/väntrum, två generösa kontor, ett större våtutrymme, rymlig WC, ett mindre kök, samt ett större rum med fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Lokalen är nyligen renoverad och är genomgånde i gott skick. Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten. Läget ger dig bra kommunikationer med såväl cykel, bil eller buss. E-4:ans påfart finns på bekvämt avstånd.

Ytor

  • Total yta:

    147 m2

Utförande

Planlösning:

Lokalen inrymmer en stor entré/väntrum, två generösa kontor, ett större våtutrymme, rymlig WC, ett mindre kök, samt ett större rum med fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Lokalen är nyligen renoverad och är genomgånde i gott skick.

Omgivning

Omgivning/natur:

Bergsbrunnagatan är beläget i Boländerna som är en stadsdel i östra Uppsala, söder om Strandbodgatan och söder om Fålhagsleden–Tycho Hedéns väg. Ett bra läge nära E-4;an och ger dig enkla kommunikationer till Arlanda och Stockholm.

Företag i närheten:

Tack vare närheten till city och Handeln i Boländerna så finns närhet till allt du kan önska.

Kommunikationer

Ett bra läge nära E-4;an som ger dig enkla kommunikationer till Arlanda och Stockholm. Bussar trafikerar området och du har fina gång- och cykelstråk till stadens alla områden.
Bergsbrunnagatan 28