Storsjöstråket 15

Storsjöstrand/Söder , Östersund
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

270 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

En ljus och fin kontorslokal med unikt och fritt läge med sjö- och fjällutsikt samt stor tillgång till parkering.

Lokalen är belägen i en egen husdel i det före detta Tillbryggeriets lokaler vid Storsjöns strand. Centralt läge men ändå med naturen inpå knuten. Lokalen nås via ett gemensamt trapphus med entrén i bottenvåningen. Kontorsytan är fördelad på två våningar med en intern trappa som förbinder våningsplanen. På bottenvåningen möts man från entrén av en panoramautsikt som slår det mesta - Oviksfjällen i bakgrunden och Storsjöns öppna yta där framför. Ytorna är fördelade på ett antal enskilda kontorsrum samt en större öppen kontorsyta i mitten. Rejält tilltaget pentry med plats för matbord. Två toaletter samt städutrymme. På ovanvåningen finns ytterligare enskilda kontorsrum samt en öppen kontorsyta. Alla kontorsytor har fönster mot ytterfasad med dagsljus. I direkt anslutning till trapphuset finns möjlighet att hyra till förrådsytor. I fastigheten finns konferensytor samt ett gym som kan nyttjas av hyresgästerna.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten har gott om markparkering och hyresgäster i kvarteret erbjuds möjlighet att hyra platser med och utan motorvärmare.

Ytor

  • Total yta:

    270 m2

Ytbeskrivning

Ljusa fina kontorsytor i två våningsplan med varierande utformning, delvis öppna ytor och flera enskilda kontorsrum Större pentry med matplats och två wc.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök, lokalen är vakant

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ångbryggeriet 1

Planlösning:

Ett ljust och fint kontor i två våningsplan med egen ingång från trapphus. Fantastisk utsikt från alla rum över sjö och fjäll. Fritt läge.

Teknisk information

Uppvärmning:

Bergvärme

Lokalen kan nås via:

Lokalen nås i dagsläget via viadukt över järnvägen från korsningen Bangårdsgatan/Nedre Vattugatan.

Omgivning

Omgivning/natur:

Mycket naturskönt längs Storsjöns kant. Vidunderlig fjäll- och sjöutsikt och härliga gångstråk lättillgängliga utanför fastigheten längs vattnet.

Företag i närheten:

Vakant lokal i en i övrigt fullt uthyrd fastighet med många olika företag såsom t ex SCA, GDM, Connect, Shopido, Tele2, Ancula, Skogsstyrelsen, Metria mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Väldigt goda, finns gott om parkeringar att hyra intill fastigheten.

Närservice:

Husgemensamt gym finns i fastigheten för alla hyresgäster. Restauranger, butiker och gym mm finns på Bangårdsgatan.

Skyltläge:

Hyresgästen får skylta på fasad och vid entré.

Vägbeskrivning:

Lokalen ligger i Tillbryggeriers gamla lokaler på Storsjöstråket. Lokalen nås i dagsläget via viadukt över järnvägen från korsningen Bangårdsgatan/Nedre Vattugatan.

Kommunikationer

Nås enkelt med bil, cykel eller gåendes. Stadsbussar trafikerar Bangårdsgatan samt Rådhusgatan något kvarter ovanför fastigheten.
Storsjöstråket 15