Frihamnsgatan 32

Frihamnen / Värtan / Gärdet , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 543 - 3 944 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Unik lager- och kontorslokal i kreativ miljö med goda anpassningsmöjligheter i Frihamnen! Lastkaj och lasthiss upp till lokalen samt garage i huset!

Magasin 3 är en anrik byggnad i början av frihamnspiren med hög tillgänglighet belägen på Frihamnsgatan 32. I byggnaden och området finns en variation av hyresgäster och många verksamheter inom logistik, mediaproduktion och design har valt att lokalisera sig här. Den öppna och spännande lokalen med en fantastisk utsikt är belägen på plan 2. Lokalen har god tillgänglighet och till båda våningarna finns både varuhiss och personhiss som går direkt till entrén från lastkaj och garage. Kontorsytan utgörs idag av en rumsindelad planlösning, pentry, wc och rwc. Här finns stora möjligheter att sätta sin egen prägel på lokalen då fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen efter önskemål. Här har du möjlighet att skapa din drömlokal vad gäller både planlösning och materialval! Det är naturligtvis också möjligt att hyra lokalen i befintligt skick till en mycket förmånlig hyresnivå. Bredband: Stokab har en anslutningspunkt i byggnaden vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk samt välja bredbandsleverantör.

Övrig information

Övrigt:

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman för mer info; maila gärna till hanna@lokaldirekt.se eller messa/ring på mob: 0733-24 35 23.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 543 3 515
Kontor 429

Ytbeskrivning

Lager om ca 1543 och tillhörande kontor om ca 429 m², totalt ca 1972 m² enligt hyresvärden. Ytterligare ca 1972 m² lageryta finns tillgängligt på plan 1.

Ekonomi

Tillträde:

omgående eller enligt ök.

Utförande

Byggår:

1924

Våningsplan:

2

Teknisk information

Ventilation:

Lokalen har bra ventilation och luft räcker åt ett stort ant

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i en anrik hamnmiljö med havsutsikt. Frihamnen är en levande hamn med ett helt unikt läge innanför tullarna direkt vid vattnet. Historiskt har området nästan uteslutande varit en plats för sjöfart men området har delvis ändrat prägel under senare år i takt med att staden växer. Idag finns ett stort antal kreativa verksamheter i Frihamnen, bland annat mediebolag, företag inom möbel- och klädesdesign, museiverksamhet samt konstnärlig verksamheter. Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen har blivit en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.

Företag i närheten:

Byggnaden innehåller bland annat en stor konsthall, bryggeri, restaurang, kontorshotell och mediaproduktionsbolag. I de intilliggande magasinen finns även I byggnaden finns hyresgäster som exempelvis Bruka Design, Auktionsverket, Independent Kostym och fler mediaproduktionsbolag.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i huset. Det är även relativt lätt att parkera på intilliggande gator enligt stadens tariff.

Närservice:

Många restauranger i närområdet, exempelvis populära Stockholm Brewing co (bar och restaurang). I området finns även PDL Center som är en av Sveriges största padelanläggning med 22 banor. Närområdets serviceutbud är på frammarsch vad gäller restauranger samt övrig kommersiell service.

Kommunikationer

T-bana Gärdet Busslinjer: Linje 1, 76 och 72 Bil: Norra länken mot E18 och E4 Båt: Båtlinje 80 mot Frihamnen, Nacka, Lidingö och Nybroplan. Dessutom promenad- och cykelavstånd in till innerstaden
Frihamnsgatan 32

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB