Baltzarsgatan 31

MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

539 m²

Hyra

2 300 kr/m²/år

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Modernt city-kontor med utmärkt skyltläge.

I Malmös mest centrala delar har vi förmånen att erbjuda ett modernt och yteffektivt kontor som skänker stora möjligheter. Stora ytor med öppna kontorslandskap, konferensrum, två mindre mötesrum samt ett snyggt pentry med intilliggande matsalsyta. Lokalen är smakfullt renoverad med mörka textilmattor rikligt med fönsterpartier och glaspartier från golv till tak. Lokalens planlösning kan med enkelhet anpassas efter verksamhetsspecifika behov. Välkomna på visning!

Ytor

  • Total yta:

    539 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

2300

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt i city ligger fastigheten Von Conow, ett stenkast från gågatan samt med närhet till allmän service, caféer och restauranger. Fastigheten nås enkelt både med bil och via allmän kommunikation.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsgarage finns i fastigheten och lediga platser tecknas genom Balder.

Närservice:

Tack vare fastighetens centrala läge finns ett stort utbud av butiker, service, hotell och restauranger i direkt anslutning till lokalen.

Kommunikationer

På fem minuters gångavstånd når ni Malmö Centralstation och inom två minuter station Gustaf Adolfs Torg och flygbuss från Studentgatan. Lätt access ut till större trafikleder.
Baltzarsgatan 31

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder