Gamla Almedalsvägen 33

Almedal , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

320 m²

Hyra

2 200 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Letar du efter en kontorslokal i Göteborg som låter dig inspireras och lyfta din kreativitet? Då finns det möjlighet att hyra den här lokalen i Al...

Letar du efter en kontorslokal i Göteborg som låter dig inspireras och lyfta din kreativitet? Då finns det möjlighet att hyra den här lokalen i Almedals Fabriker med egen ingång. Lokalen ligger högst upp i huset på denna tvåvåningsfastighet. Här finns det bra med takhöjd och med stora fönster, som det är i gamla industrilokaler, blir det ett bra ljusinsläpp. Lokalen består av öppna landskap, konferensrum och kreativa ytor. Det går också att anpassa lokalen så att den passar just din kreativa verksamhet. Almedals Fabriker består av ett antal tegelbyggnader från 1800-talet som då inhyste spinneri- och väveriverksamhet. Nu bedrivs det kreativa verksamheter inom musik, filmproduktion och inredning inne på området. Det finns dessutom en restaurang i pannrummet i Almedals Fabriker. Läget är centralt då det är enkelt att ta sig hit med både kollektivt, cykel och bil. Det är endast två hållplatser från knutpunkten Korsvägen. När Västlänken blir klar kommer den här knutpunkten bli en av de viktigaste i Göteborg.

Ytor

  • Total yta:

    320 m2

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2200

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skår 57:14

Byggår:

1846

Våningsplan:

2

Dokument

Gamla Almedalsvägen 33

Om Platzer Fastigheter AB

Hej, det är vi som är Platzer! Platzer är ett ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi finns bara i Göteborg. Ingen annanstans. Helt enkelt därför att vi vill lägga all energi på det vi är bäst på – att skapa en stad som är bättre för våra hyresgäster, deras medarbetare och inte minst för göteborgarna. Och med vår vision siktar vi ännu högre: Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Vi äger, förvaltar och utvecklar cirka 70 fastigheter om drygt 800 000 kvadratmeter. Vi prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang.

Platzer Fastigheter AB

Kämpegatan 7

401 23 GÖTEBORG

www.platzer.se

Fler annonser från Platzer Fastigheter AB