Hantverkargatan 55

Kungsholmen - Essingen , STOCKHOLM
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

186 m²

Hyra

Tillträde

2021-06-01

Beskrivning

  • Butik
  • Lager/Logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Spännande lokal med lugnt och bra affärsläge för Dig som söker något speciellt.

Närhet till kommunikationer, Norrmälarstrand samt city.

Ytor

  • Total yta:

    186 m2

Ekonomi

Tillträde:

2021-06-01

Utförande

Byggår:

1902

Renoveringsår:

2018

Planlösning:

Trevligt kontor i fint skick med öppen planlösning. Attraktivt läge med närhet till kommunikationer. Lokalen är beläget en trappa ner. Med flera taklanterniner och med belysningen är ytorna väldigt ljusa. Ytan disponeras främst av en större öppen yta med kontorslandskap. Modernt pentry i anslutning till den öppna ytan. 2 wc samt förrådsutrymme.

Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till såväl Kronobergsparken som Norr Mälarstrand med trevligt promenadstråk och Rålambshovsparken Området är mycket populärt. Bara någon minut från lokalen ligger Norr Mälarstrand som erbjuder härligt promenadstråk

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering på intilliggande gator

Närservice:

I området finns många restauranger, caféer samt närservice. 10 min promenadväg till Fridhemsplan samt 5 min till Kungsholmstorg.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer. Busslinje 3 passerar utanför lokalen på Hantverkargatan. Kort gångavstånd till Rådhusets tunnelbana ca 5min. 15min promenad till T-centralen.
Hantverkargatan 55

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

11221 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler från Lokal Direkt AB