Dragarbrunnsgatan 78 A

Centrala Uppsala , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

464 - 491 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Kontor för många i unik kontorsbyggnad, en plats att synas på.

Häftigt kontor med enastående utsikt och här kan du synas. Är du på jakt efter ett kontor med härlig känsla och en planlösning som stödjer effektivitet både i samverkan och det egna arbetet. Du kommer direkt ur hissen in i kontoret och möts av ett trevligt och inbjudande pentry som är placerat i hjärtat av kontoret. Vidare består kontorsplanen av en blandning av öppna ytor och rum som har för avsikt att stödja din verksamhet. Vi har 2 lediga kontor: Plan 6, (huset har 7 plan) som är 464 kvm. Plan 5, (huset har 7 plan) som är 491 kvm.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 464 491

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

15040

Byggår:

2006

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering Parkeringsmöjligheter finns på i varmgaraget på nedre plan, infart Dragarbrunnsgatan 78C. För inpassering gäller tagg. Maxhöjden för fordon i garaget är 2,0 meter. Det finns även parkering på innergården, där biljett kan lösas med betalautomat eller parkeringsapp. APCOA Parking ansvarar för P-automater och uthyrningen av parkeringsplatser, så för att hyra en p-plats kontakta APCOAS kundtjänst på telefonnummer 08-556 306 70 eller mail uthyrning@apcoa.se .

Närservice:

Fastigheten ligger bara några minuters promenad från Uppsalas innerkärna med alla dess butiker, restauranger och caféer. Med några minuter till Uppsala Centralstation/Resecentrum finns helt enkelt all tänkbar service och kommunikation inom räckhåll. Bankomat Närmsta uttagsautomat ligger vid Nordea på Dragarbrunnsgatan 49 eller vid Centralstationen på Olof Palmes plats 10. Närservice Lloyds apotek Samariten på Kålsängsgränd 10. Apoteksgruppen på Dragarbrunnsgatan 48B. ICA Nära på Vretgränd 9.  Willys på Kungsgatan 95.  Systembolaget på Dragarbrunnsgatan 48A. Träning och hälsa Women's Wellness på Kungsgatan 79. Fitness 24 Seven på Bangårdsgatan 9. Övrig service Vi vill att våra hyresgäster ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Därför kan vi genom vår tjänstepartner Coor erbjuda hjälp med en stor del av de andra uppgifter som måste lösas på ett företag, t ex konferens, reception, telefoni, vaktmästeri och städning av den egna lokalen. Kontakta Coor på telefon 010-559 57 30 eller e-mail hyresgast@coor.com för att höra mer, du hittar också information på deras serviceportal: Länk till Coors serviceportal för Vasakronan" href="https://portal.coor.com/vasakronan/vasakronan/" target="_blank" » Länk till Coors serviceportal för Vasakronan

Kommunikationer

Med ett par minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum är det enkelt att transportera sig till och från kontoret med såväl cykel eller bil som kommunalt. Tåg Uppsala Centralstation och Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca 40 minuter från Uppsala och hit kör såväl SJ som SLs pendeltåg flera gånger i timmen. Pendeltåget stannar även på Arlanda. Upptåget, som trafikerar Gävle-Uppsala, har många dagliga avgångar. Länk till SJs webbplats Länk till SLs webbplats Buss Närmaste busstation är Samariterhemmet på Kungsgatan. Från centralstationen och Resecentrum går förutom flertalet stadsbussar även regionala bussar mot såväl Enköping eller Västerås som Norrtälje och Östhammar. För tidtabeller och mer info se ULs hemsida: Länk till Uppsala Buss (UL) webbplats Bilpool I parkeringsgaraget på nedre plan med infart Dragarbrunnsgatan 78C finns en elpoolbil från Sunfleet. För medlemskap och villkor se Sunfleets hemsida .
Dragarbrunnsgatan 78 A

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Sidenvävargatan 17

753 19 Uppsala

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan