Torggatan 4

Centrum , MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

340 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Flexibla lokaler mitt i stan

Nu kan vi erbjuda ljusa och trevliga lokaler på Torggatan 4, mitt i stan, ett eget våningsplan om ca 340 kvm. Lokalen är idag rumsindelad men med flexibilitet. Huset har en gemensam terrass som samtliga av husets hyresgäster kan nyttja. Läget ger goda kommunikationsmöjligheter med Gustav Adolfs torg precis runt hörnet samt gångavstånd till både Triangelns tågstation och Malmös Centralstation. Läget ger också närhet till Malmös citys alla butiker, restauranger och caféer. I huset finns ytterligare ytor att hyra, välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Ytor

  • Total yta:

    340 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12112

Byggår:

1963

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Bilplatser finns att hyra i garaget med infart från Torggatan. Dessa platser disponeras av hyresgästerna i fastigheten och för inpassering krävs tag. Sedan 1 april 2020 administreras alla garageplatser av Parkering Malmö. Områdesbeteckningen är 521001 Torggatan 2  och 868001 Torggatan 4 . Nya kunder kontaktar Parkering Malmös Kundcenter på 040-605 69 80 eller kundcenter@pmalmo.se för att hyra parkeringsplats. Mer information finns även på deras hemsida . Om du redan hyr plats i garaget och vill utöka antalet platser eller byta plats, maila Vasakronan@pmalmo.se . Om någon parkerat på din plats, ring Parkering Malmös övervakningscentral på 040-605 69 44 och uppge platsnummer och registreringsnummer på den felparkerade bilen. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplatser i parkeringshus, såsom P-huset Anna. Dit hänvisar vi också besökare. Detta parkeringshus förvaltas av Parkering Malmö .

Närservice:

I närområdet kring Södertull och Gustav Adolfs torg finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 0 minuter Stortorget - 5 minuter Centralstationen - 10 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
Torggatan 4

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Rådmansgatan 10

20123 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan