Sankt Eriksgatan 48F

Kungsholmen , Stockholm
Spara Dela
Spara Dela
Yta

110 m²

Hyra

3 500 kr/m²/år

Tillträde

Omgående efter överenskommelse

Beskrivning

Oslagbart kommunikativt läge med närhet till Fridhemsplan och Sankt Eriksplan. Yteffektivt kontor med industrikänsla, högt i tak, ljus och öppen.

Kulturhistorisk fastighet som för 100år sedan inhyste hovjuvelerare, konstnärliga prinsar och dåtidens designelit. 1913 lät C.G Hallbergs Guldsmeds AB bygga sin nya fabrik och huvudkontor.

Ytor

  • Total yta:

    110 m2

Bekvämligheter

Dusch

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3500

I hyran ingår:

Värme

Utförande

Fastighetsbeteckning:

roddaren 8

Planlösning:

Invid Fridhemsplan i mycket bra kommunikativt finns nu en lokal ledig i kulturhistorisk fastighet, Hallbergs guldfabrik. Denna moderna och ljusa lokal med industrikänsla används idag som arkitektkontor med nyttjades tidigare som fotostudio kombinerat med kontor. Lokalen har en bra takhöjd vilket ger en bra rymd och större känsla samt för nyttjande av fotostudio. Lokalen utgörs främst av en stor öppen yta med plats för 10-12 skrivbord Ett pentry finns som är integrerat med den öppna ytan Mötesrum för 6-8 personer Utöver finns ett en wc med dusch samt ett förråd. Bra klimat då lokalen har ny ventilation för upp till 20 personer. Lokalen är försedd med larm och en gallergrind Hyra 3500kr/m2/år Fastighetsskatt ca 198kr/m2/år Tillträde omgående efter överenskommelse Fiber från Ownit finns in till fastigheten.

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett bra läge på Kungsholmen, nära till service, kommunikationer samt närhet till parker och mysiga promenadstråk utmed Karlbergskanalen och Kungsholmsstrand. Perfekt för en lunchpromenad eller löprunda.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplats finns i närheten att hyra av Q-park, Aimo Park, Parkman.

Närservice:

På Kungsholmen och Fridhemsplan finns stort utbud av all tänkbar service. Västermalmsgallerian ligger rakt över gatan. Restaurang AG ligger i samma byggnad. Längs med Sankt Eriksgatan och Fleminggatan hittar ni det mesta.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till T-bana Fridhemsplan där blå och grön tunnelbanelinje möts. T-bana S: t Eriksplans samt Karlbergs pendeltågsstation finns inom några minuters gångavstånd och busslinjerna 1,3 och 4 passerar S: t Eriksgatan. E4:an nås enkelt för bilburna
Sankt Eriksgatan 48F

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

11221 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler från Lokal Direkt AB