Skiffervägen 8

Norra Ljungarum , Jönköping
PDF Spara Dela
PDF
Spara
Dela
Yta

1 646 m²

Hyra

För hyresinformation kontakta Anders Mårtensson.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik

Stor och öppen lager- och butikslokal om 1 646 kvm i centrala Jönköping. Fastighetsägaren kommer tillsammans med dig som hyresgäst utforma lokalen.

På Skiffervägen 8 finns det en stor och öppen lagerlokal om 1 646 kvm. Lokalen är genomgående ljus och används idag som lager och butikslokal men kan tillsammans med fastighetsägaren utformas utefter er verksamhet. Området runt lokalen är asfalterad med möjlighet för bilar att köra runt hela fastigheten. Till lokalen finns även två mindre garage, ett kallförråd och ett varumottagningsutrymme. Lokalens centrala placering gör det perfekt för proffshandel där det finns behov av ett lager.

Övrig information

Övrigt:

För mer information kontakta Anders Mårtensson.

Ytor

  • Total yta:

    1646 m2

Bekvämligheter

Garage (kall)
Lastport
Skyltläge

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Omgående

Hyresinformation:

För hyresinformation kontakta Anders Mårtensson.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Överdraget 7

Våningsplan:

1 av 1

Planlösning:

Lokalen uppgår till ca 1 646 kvm varav lagerdelen upptar till ca 1 296 kvm och har tidigare varit anpassad efter en plock intensiv verksamhet. Viss del av lagerytan är används som butik och kontorsdel men är anpassningsbart utefter hyresgästens önskemål. I lokalen finns även ett entresol om 70 kvm, kallförråd om 96 kvm och ett varuintag/leveransutrymme om 144 kvm. Takhöjden i lokalen varierar mellan 3,2 och 5,1m underkant balk. I anslutning till lagret finns tillhörande kontorsyta och pentry. På fastigheten finns även två mindre garage om 38 kvm respektive 72 kvm. Möjlighet finns att vara med och anpassa lokalytan i samråd med fastighetsägaren.

Teknisk information

Takhöjd:

5,1 m

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är omgiven av handels- och industriområde men har en central placering i Jönköping med närhet till bostadsområde.

Företag i närheten:

ÖoB, Bilprovningen, Atteviks, June Express, Dascher, Solar m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten.

Närservice:

All tänkbar service finns i området eller centrala Jönköping.

Skyltläge:

Skyltläge ut mot Skiffervägen

Kommunikationer

Kommunikation i form av buss finns i området.
Skiffervägen 8

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer. På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling och mäkleri av kommersiella fastigheter i Jönköpingsregionen. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Quadrent

Östra Storgatan 3

553 21 Jönköping

www.quadrent.se

Fler annonser från Quadrent