Torggatan 10

Arvika Centrum , Arvika
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

165 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Öppen och ljus yta mitt i Arvika centrum. Perfekt för butik eller kontor.

Gallerians läge är bästa tänkbara då den ligger mitt i Arvika centrum och längs med gågatan. Lokalen har ingång från gallerian och ligger på plan 1 tillsammans med Elon Ljud & bild samt Tolkens trafikskola. Övriga hyresgäster är bland annat Lindex och KappAhl. Butikslokalen är ljus och trivsam. Ytskikten är välhållna och det är möjligt med ett snabbt tillträde om så önskas då lokalen står tom idag. Lokalen lämpar sig väl för de flesta typer av handel och service. Möjlighet till anpassade lösningar av ytan finns. Parkering finns i anslutning till gallerian, bland annat på gallerian tak finns ordnad parkeringsyta med ingång .

Ytor

  • Total yta:

    165 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Apotekaren 7

Omgivning

Omgivning/natur:

Arvika, Värmlands näst största kommun med ca 25 000 invånare, ligger invid Glafsfjorden med sjöförbindelse till Vänern. Här finns vackra naturscener och ett rikt kulturliv. En trivsam stadskärna med ett brett sortiment av butiker och matställen passeras av riksväg 61. Likaså av Värmlandsbanan mellan Laxå och Charlottenberg-Oslo. Största industriarbetsplats på orten är Volvo Construction Equipment AB med drygt 1 000 anställda.

Närservice:

Shopping i Arvika är att handla i en trivsam och inbjudande atmosfär. Butikerna har sin egen personliga prägel och det finns ett fint urval av inredning, kläder, kuriosa och konsthantverk. Vill du mötas av personliga butiker i en lugn atmosfär? Då är Arvika rätt för dig! Flanera i en idylliska småstad bland unika butiker med personlig service. Här finns även all sedvanlig service du kan tänkas behöva. Matvaruaffärer, bank etc.

Kommunikationer

Bil: Parkering finns på gallerians tak med ingång och hiss ned i gallerian. Från Karlstad tar bilresan ca 1 timme. Buss: Ett par 100 meter från fastigheten finns busshållplats i anslutning till tågstationen. Hållplatsen trafikeras av linjerna 50, 51, 100, 104 & 108. Tåg: Ca 300 m från fastigheten ligger Arvika station. Den betjänas av Värmlandstrafiks lokaltåg till Charlottenberg, Karlstad och Kristinehamn. Vy Tåg kör också tåg under i egen regi till Oslo. SJ trafikerar också stationen med fjärrtåg till Oslo och Stockholm.
Torggatan 10

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB