Gamla Tanneforsvägen

Centralt , Linköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

409 m²

Hyra

3623/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nu finns chansen att hyra kontorslokal i helt nybyggd fastighet med modern arkitektur och fantastisk läge invid Stångån. Här finns även möjligheten att skriva hyreskontrakt på endast 1-3 år för den som önskar. Kontorslokalen ligger med vacker utsikt på 3é plan och innehar alla bekvämligheter så som hiss, kyla för varma sommardagar, kök, personalutrymmen med wc. Max kapaciteten brandmässigt för denna lokal är 45 personer. Här finns härliga promenadstråk längs Stångån direkt utanför dörren och en gångbro över ån tar dig snabbt till citykärnans utbud med butiker, restauranger och caféer. Med bil har man även snabb och smidig access till E4:an och Linköpings flygplats. Tillträde planeras till Q1, 2022 . Kontakta mig gärna för mer information eller om ni vill boka in en visning. Välkommen!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 409 3 623

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3623

Utförande

Planlösning:

Enl. bifogad rintning.

Omgivning

Omgivning/natur:

I området kring Nya Tanneforsvägen bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 40-talet och 50-talet. Företagen i området är verksamma inom branscherna Data & IT, Frisörer, Restauranger & Serveringar, Klädaffärer och Hjälp-, Stöd- & Intresseorganisationer.

Vägbeskrivning:

LINK Business Center

Kommunikationer

Närhet till det mesta! 5 minuters gångavstånd till tågstationen samt fjärrbussarna. 5 minuters gångavstånd till centrumkärnan och snabb access till E4:an och flygplats.
Gamla Tanneforsvägen