Kungstensgatan 12

Vasastan , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

318 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Mycket trevlig kontorslokal med övervägande öppen planlösning samt några mötes-/kontorsrum. 318 kvm i gränslandet mellan Östermalm och Vasastan.

I gränslandet mellan Vasastan och Östemalm ligger denna mycket trevliga kontorslokal om ca 318 yteffektiva kvm. Lokalen är mycket representativ med trevliga detaljer och ett generöst ljusinsläpp. - Övervägande öppen planlösning med plats för många arbetssplatser - Modernt pentry - Skön paus-/loungeyta mitt i lokalen - Trevligt utformade samtals-/mötesrum - God ventilation och kyld tillluft. - Två WC och dusch. - Serverrum - Fiber finns indraget i lokalen - Egen altan på innegård. Se även Video från lokalen i slutet av bildspelet. Även omomsade hyresgäster med "kontorsverksamhet" har möjlighet att hyra denna lokal. Välkommen att höra av dig för mer information och en personlig visning av lokalen!

Ytor

  • Total yta:

    318 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Mycket trevligt område och nära till Spårvagnshallarna och Sats träningscenter, Stureplan och Humlegården etc.

Närservice:

Citys hela utbud av butiker, resturanger och övrig service i det direkta närområdet.

Kungstensgatan 12

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Bryggavägen 133

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA