Borgarfjordsgatan 6

Kista , Kista
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 260 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Fin lokal om 1260 kvm, stora fönsterpartier i flera väderstreck och högt i tak, centralt belägen i Kista.

Attraktiv yta om 1260 kvm i populära Nod finns nu att förhyra. Här har du en generösa öppna ytor för samverkan/ kontorslandskap blandat med rum i olika storlekar, alla med härligt ljusinsläpp och utsikt. Nod ligger strategiskt placerad, centralt i Kista, Sveriges främsta innovationskluster. Här trivs världsledande IT företag såväl som mindre startups och entreprenörer, forskare och techstudenter. En bra plats för företaget som vill hitta synergier inom innovation och teknik bland sina grannar. I huset sitter bl.a. Fujitsu, Stockholms Universitet och SSIS.

Ytor

  • Total yta:

    1260 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Borgarnäs 1, NOD (Hus 990)

Våningsplan:

2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Nod är en modern mötesplats för lärande, forskning och näringsliv och ligger strategiskt placerad mellan det äldre och det nya framväxande Kista med närhet till det mesta.

Närservice:

Promenadavstånd till Kista Galleria med all tänkbar service och ett stort utbud av butiker och restauranger. I Nod finns Eatery, en uppskattad lunchrestaurang, konferensmöjligheter och en lobby som fungerar väl för spontana möten. I fastigheten finns även cykelparkering och omklädningsrum med dusch.

Kommunikationer

Fem minuters gångavstånd till T-bana, station Kista. Bilburna tar sig enkelt till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation ligger 15 minuters promenad bort.
Borgarfjordsgatan 6