Västberga Alle 60

Västberga , Hägersten
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

790 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor

Kontorslokal om ca 790 kvm i Västberga.

Kontorslokal om ca 790 kvm i Västberga. Lokalen kan även nyttjas som lager då det finns en lasthiss upp till lokalen. Lokalen är belägen högst upp i huset och har även takfönster som ger karaktär och ljusinsläpp. Lokalen kan anpassas i samråd med ny hyresgäst Parkeringsplatser finns i fastighetens parkeringshus där även laddstolpar finns.

Ytor

  • Total yta:

    790 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Asea 3

Omgivning

Närservice:

Restaurang finns i fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen ca 1 mil från centrala Stockholm. Från E4/E20 nås fastigheten enkelt genom att ta avfart 154 mot Västberga. Närmsta pendeltågsstation är Årstaberg som man tar sig till genom en promenad på ca 1,8 km från fastigheten. Det går även att åka till tunnelbanestationen Liljeholmen och ta buss därifrån som stannar i närheten av fastigheten.
Västberga Alle 60

Om AB Sagax

AB Sagax är ett fastighetsbolag med affärsidé att investera i kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Sagax fastighetsinnehav per 31 december 2020 uppgick till 3 480 000 kvadratmeter fördelat på 673 fastigheter. Sagax äger fastigheter i Sverige, Finland, Frankrike, Nederländerna, Spanien, Tyskland och Danmark. AB Sagax (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

AB Sagax

Engelbrektsplan 1

11434 Stockholm

www.sagax.se

Fler annonser från AB Sagax