Kungsbroplan 2

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

420 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Kontor

Modernt och representativt invid Centralstationen

Tillfälle att hyra trevlig vindslokal med hiss hela vägen upp till våningsplanet. Mycket fönster och fin utsikt. Trevligt pentry. Bra variation på mötesrum. Lokalen anpassas i samråd med ny hyresgäst.

Ytor

  • Total yta:

    420 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kungsbroplan 2

Byggår:

1884

Renoveringsår:

2003

Våningsplan:

6

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk till- och frånluft

Omgivning

Närservice:

En brolängd från City med ett stort utbud av butiker, kaféer och restauranger. Dessutom finner du ett varierat och generöst utbud av service i de närliggande kvarteren på Östra Kungsholmen.

Kommunikationer

T-bana: T-centralen eller Rådhuset Bussar: Flertalet busslinjer i närheten Pendeltåg: Centralstationen Fjärrtåg: Centralstationen
Kungsbroplan 2

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB