Köpsvängen 16

Ulvsunda , Bromma
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

515 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Hangar 5 - Nu skapas Brommastadens nya kontorskvarter – ett kommersiellt nav med närhet till allt

Mitt i Brommastaden, precis intill handelsplatsen Bromma Blocks och Stockholms största och mest intressanta stadsutvecklingsområde just nu, utvecklar NCC ett nytt kontorskvarter och kommersiellt nav. I kvarteret Hangar 5 skapar vi moderna, inspirerande lokaler, en grönskande innergård och luftiga miljöer där företag kan landa, människor kan växa och där omvärlden alltid känns nära. Här finns flyg, tvärbanan, bussförbindelser och bilparkering precis utanför entrén. Det förenklar logistiken för alla och ökar chanserna att attrahera rätt partners och duktiga medarbetare. Och med ett brett och levande serviceutbud kan du jobba, mötas, luncha, träna och storhandla inom kvarterets gränser. Så bringar vi balans i livet.

Med den omedelbara närheten till flygplatsen, nya tvärbanestationer och Stockholms huvudleder kommer detta nya kontorskvarter att erbjuda utmärkta kommunikationer.

Som hyresgäst väljer ni själva hur stora ytor ni vill ta i anspråk och ni ges möjlighet att påverka utformningen av ert nya kontor. Flera av kontoren har generösa terrasser och erbjuder ett skyltläge ut mot Ulvsundavägen.

Välkommen till Hangar 5.

Ytor

  • Total yta:

    515 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Skyltläge
Terrass

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Hangar 5 nås via tvärbanan vars hållplats är belägen inne i Hangar 5. Bromma flygplats ligger 1 min bort med tvärbanan. Lättillgängligt med bil, nära E18 och E4. Parkering i kvarterets garage. Flertalet busslinjer samt cykelbanor finns.

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Granne med Bromma flygplats och Bromma Blocks

Företag i närheten:

Bromma stadsdelsförvaltning, SM Power, Gilbarco Veder-Rot

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering och garage tillgängligt

Närservice:

I Hangar 5 finns all service du behöver. Restauranger, kaféer, bageri, apotek, SATS, Ica Maxi, hotell, konferens, frisör och co-working. Butiker och restauranger i Bromma Blocks precis intill.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge mot Ulvsundavägen, flygplatsinfarten samt Bromma Blocks

Vägbeskrivning:

Hangar 5 ligger i korsningen Ulvsundavägen, flygplatsinfarten och Bromma Blocks i hjärtat av Brommastaden.

Kommunikationer

3 min med tvärbanan till Sundbybergs C 6 min med tvärbanan till Alvik 1 min med tvärbanan till Bromma flygplats 5 min med buss till Sundbyberg C 10 min med bil till Stockholm C 20 min med cykel till Stockholm C
Köpsvängen 16

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

NCC Property Development AB

Herrjärva torg 4

170 67 SOLNA

www.ncc.se

Fler annonser från NCC Property Development AB