Kungsgatan 47

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 135 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Kontor hörnet Kungsgatan och Drottninggatan

Tillfälle att skapa ett drömkontor utöver det vanliga på en av Stockholms mest attraktiva adresser med puls och liv nära centralstationen och Hötorget. Som hyresgäst har du stor entré från gatuplan med bra skyltfönster och rulltrappa rakt upp i lokalen. Givetvis håller fastigheten och lokalen hög säkerhet och ni som hyresgäst väljer hur era säkerhetszoner skall utformas. Entrén i gatuplan är om cirka 33 km och det finns god möjlighet till att profilera företaget ut mot Kungsgatan, varför inte skapa interaktion med dina kunder på en av Stockholms mest attraktiva adresser redan nere vid entrén i gatuplan. En trappa upp där lokalen omfattar ca 1102 kvm finns det rikligt med stora fönster och härligt ljusinsläpp från både Kungsgatan och Drottninggatan. Bilderna är inspirationsbilder från den faktiska lokalen och du som hyresgäst har stor möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning och känsla. Tveka inte att höra av dig för att höra mer om ditt nya drömkontor.

Ytor

  • Total yta:

    1135 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kungsgatan 47

Byggår:

1929

Renoveringsår:

2014

Våningsplan:

1

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk från- och tilluft med kyla.

Omgivning

Kommunikationer

T-bana: Hötorget eller Centralstationen Bussar: Flertalet busslinjer utanför fastigheten Pendeltåg: T-centralen Fjärrtåg: Centralstationen, Arlanda express
Kungsgatan 47

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB