Danmarksgatan 20

Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

360 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal i boländerna

Kontorslokal med lageryta i markplan. Lokalen ligger i strategiskt belägen i Boländerna, cirka 15min prommenad från Resecentrum.

Övrig information

Övrigt:

En enklare fastighet belägen i Boländerna industriområde, attraktivt läge med både promenadavstånd till Resecentrum samt lättillgängligt läge för bil och transporter. Flertalet lunchrestauranger i närområdet.

Ytor

  • Total yta:

    360 m2

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Lokalen har idag 5st kontorsrum och ett ett konferensrum, mindre lager med produktionsyta samt omklädningsrum i den inre delen av lokalen. Se bifogad ritning.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Möjlig parkering för personal samt besökande med p-skiva på andra sidan fastigheten.

Kommunikationer

Mitt i Boländerna, bra bussförbindelser.
Danmarksgatan 20

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Botkyrka, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås och Kungsbacka. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från Castellum