Regeringsgatan 65

City , Stockholm
Spara Dela
Spara Dela
Yta

3 279 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

Splitternytt totalrenoverat kontor i ett av Stockholms centralaste lägen, till förmånlig hyra med flexibel hyreslängd.

Nu finns möjligheten att hyra totalrenoverade kontorsytor som färdigställdes i april 2021. Sittande hyresgäst, ett globalt Fintech-bolag (Fortune 500) erbjuder nu möjligheten att hyra ut två våningsplan av sitt nya kontor fram till och med 2027-10-31. Andrahandsavtal kan tecknas med kort hyreslängd till förmånlig hyresnivå. Planlösningen är öppen med kontorslandskap, mötesrum i varierande storlek och trevliga sociala ytor.

Ytor

  • Total yta:

    3279 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hammaren 15

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Fastighetens huvudentré mot Regeringsgatan samt entré från Jakobsbergsgatan.

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i fastigheten.

Närservice:

MOOD Gallerian på andra sidan gatan och NK två kvarter bort.

Kommunikationer

Gott om förbindelser både via tunnelbanans gröna linje från Hötorget samt flertalet bussarlinjer längst Kungsgatan/Sveavägen.
Regeringsgatan 65

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

JLL

Birger Jarlsgatan 25, Box 1147

11181 STOCKHOLM

www.jllsweden.se

Fler från JLL