Drottninggatan 55

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

272 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Kontor

Coola lokaler mitt i City med bra hyra!

Lokalen ligger på plan 3 i fastigheten, korsningen Drottninggatan/Bryggargatan. Lokalen är uppdelat i mestadels större rum. Ett stort öppet utrymme finns i mitten av lokalen som blir hjärtat med pentryt och allmännyttor intill. Möjlighet till bra extern del. Det finns totalt 3 toaletter samt ett separat utrymme med dusch. Nytt avtal med hyresvärden skrivs på 3 år.

Ytor

  • Total yta:

    272 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Drottninggatan 55

Byggår:

1929

Våningsplan:

3 av 5

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

Lokalen ligger i en omgivning med mängder av restauranger, shopping och service. Precis utanför dörren hittar du ett flertal restauranger och butiker, något som Drottninggatan verkligen inte har brist på. Även ett stenkast från både T-centralen och Hötorget.

Kommunikationer

T-bana: T-centralen ca 100 meter från lokalen. Bussar: Buss nr 1 stannar på Kungsgatan Pendeltåg: Pendeltåg från T-centralen
Drottninggatan 55

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB