Stora Torg 6

Centrum , Eslöv
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

83 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Optimalt butiksläge med utsikt över Stora Torg mitt i centrala Eslöv!

Missa inte chansen att etablera din verksamhet på en attraktiv adress mitt i centrala Eslöv! Här kommer ni ha optimalt skyltläge med stora fönsterpartier med fri utsikt över Stora Torg med bra ruljangs på gatorna. Butiksytan om 83 kvm har tidigare nyttjats av Pressbyrån. Lokalen är idag uppdelad i två olika schakt. Ena delen av lokalen frontas ut mot gatan och den andra har tidigare nyttjats som personalytor samt förrådsytor. Nu finns möjlighet att forma lokalen efter er verksamhets behov och önskemål. Uppfräschning av lokalens ytskikt ingår i bashyran. Varmt välkommen att kontakta ansvarig uthyrare för ytterligare information!

Ytor

  • Total yta:

    83 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skräddaren 3

Omgivning

Omgivning/natur:

Eslöv kommun i Skåne län har idag runt 34 000 invånare. Kommunen inledde i slutet av 2020 en framtidssatsning med att förvandla Stora torg och närliggande gator i centrum. Området med både bostäder, handel och rekreationsplatser får ett ansiktslyft och blir ett naturligt nav för såväl invånare som för besökare. Eslöv kommun i Skåne län har idag runt 34 000 invånare. Kommunen inledde under 2020 en framtidssatsning med att förvandla Stora torg och närliggande gator i centrum. Området med både bostäder, handel och rekreationsplatser får ett ansiktslyft och blir ett naturligt nav för såväl invånare som för besökare.

Närservice:

Fastigheten, belägen precis invid Stora torg i Eslöv centrum, ligger på mycket bekvämt avstånd från de servicetjänster man kan tänkas behöva med flertalet blandade aktörer inom restaurang, livsmedel, försäljning och kontorsverksamhet. Här finns bland annat Galleria köpmannen, Hotell Stensson och Bian biograf.

Kommunikationer

För den bilburna nås lokalen på ca 20-30 minuter från centrala Malmö, Lund och Hörby. Åker du kommunalt tar du dig smidigt hit med pendeltåg från Malmö, Lund, Kastrup/Köpenhamn och Helsingborg. Eslöv järnvägsstation ligger bara ett stenkast bort och trafikeras av både Skånetrafiken, Pågatågen, Snälltåget och Öresundståg. Stationen är också knutpunkt för kommunens busslinjer.
Stora Torg 6

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

13130 Nacka

www.nordicpm.se

Fler från Nordic PM AB