Västbergavägen 25

HÄGERSTEN
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

195 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljust kontor med möjligt showroom

I Västberga finns denna kontorslokal med möjligt showroom. Här får ni som hyresgäst ett perfekt läge, nära tull, fem kontorsindelade rum, ett mötesrum och ett möjligt showroom. Det finns möjlighet för er att påverka planlösningen om så önskas. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck, vilket skapar en ljus och trevlig arbetsmiljö. I fastigheten huserar restaurang Spiskroken som erbjuder varierande luncher med en härlig salladsbuffé och en trevlig takterrass.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten består av en stor och välplanerad tegelbyggnad som innehåller kontor, industrilokaler samt lager. Det finns även en tillbyggnad bestående av lageryta.

Ytor

  • Total yta:

    195 m2

Utförande

Våningsplan:

3

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Västberga industriområde, ett av Stockholms centrala industriområde som ligger öster om E4/E20 vid Stockholms södra infart och södra Stockholms viktigaste godsterminal. I området finns Västberga Handel som inrymmer Stora Coop, Rusta och Cykloteket samt att det i industriområdet finns flertalet lunchrestauranger. På en kort promenad når du Telefonplan och dess serviceutbud samt närmsta tunnelbanestation.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Kommunikationer

Denna fastighet är belägen i Västberga Industriområde som lätt nås till och från E4/E20. En kort promenad från fastigheten finner du busshållplats med ett flertal bussar. Närmaste tunnelbanestation är Telefonplan som ligger ca 1 km från fastigheten.
Västbergavägen 25

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från Castellum