Nordenskiöldsgatan 11

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

30 - 120 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking

Spaces Epic ligger bara ett par minuter från Malmö centralstation och har lediga kontorsytor för just dig. Denna kontorsfastighet är precis vad du har letat efter även om du är ett enmansföretag eller om ni är fler än så. Här finns möjlighet för tillgång till reception samt att hyra möblerade kontor. Sen har ni även tillgång till gemensamhetsytor och en terrass på våning 6.

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 30 120

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

En kortare promenad bort så har ni Stor torget, LillaTorg, och även Södra Förstadsgatan där ni hittar restauranger, kafe och butiker.

Kommunikationer

Busshållplats har ni precis intill fastigheten. Inom gångavstånd har ni även Malmö Centralstation där ni har tåg och även där busshållplatser.
Nordenskiöldsgatan 11