Strandbodgatan 1

Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

275 - 1 220 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Moderna kontor med industrikaraktär.

En ny kontorsbyggnad s k Munin NXT uppförs just nu i kvarteret Munin. I byggnaden som är på totalt 3 600 m², finns just nu vakanta ytor på ca 1 220 kvm i våningsplanen 5 och 6. Byggnaden som har industrikaraktär är utrustad med bästa tänkbara service och teknik. Huset byggs inte bara energieffektivt med material som minskar både det direkta och indirekta miljöavtrycket – hela byggnaden är designad för en hållbar livsstil och kommer att certifieras enligt BREEAM nivå Excellent. I samband med uppförandet får det befintliga Muninhuset ett lyft med ett nytt café, inbjudande gemensamma ytor både inne- och utomhus, en bemannad reception och gemensamma konferensrum med plats för upp till 50 personer. Här finns loungeytor för mer informella möten samt takterrass med utsikt över takåsarna i city. Välkommen till Munin NXT!

Övrig information

Övrigt:

Munin NXT är utrustat med innovativ miljösmart teknik, bland annat belysning som kompenserar för dagsljus och ett klimatsystem som känner av energibehovet i lokalerna genom olika sensorer. Systemet sparar inte bara energi, det ger ditt företag koll på hur olika ytor används och ger er möjligheten att anpassa ytorna på bästa sätt, både ur ett miljö- och affärsperspektiv.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 275 1 220

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kungsängen 15:1

Byggår:

2022

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret Munin hittar du där citys puls ebbar ut i Fyrisåns lugn och det södra åstråket väver ihop citykärnan med den dynamiska och växande Industristaden. Här behöver du inte välja mellan vacker natur eller alla fördelar med att sitta i city. Precis intill slingrar sig ån förbi Stadsparken och bara några minuters promenad bort finns mysiga lunchrestauranger, shopping, butiker, gym och allt det där andra du kan tänkas behöva. Vill du gå på allsvensk fotboll med kollegorna ligger Studenternas precis på andra sidan ån.

Närservice:

Det befintliga Muninhuset erbjuder service i form av gemensam reception och konferensrum. I den stora och inbjudande ljusgården byggs ett nytt café för dig som vill ha enklare lunch eller en kaffe. I den södra gaveln planeras en ny restaurang med uteservering som vetter mot ån. I huset finns även dusch och omklädningsrum för att kunna ta en löptur på lunchen eller för den som väljer att ta cykeln till jobbet. Här finns även ett cykelspa där du kan ta hand om och serva och rengöra din cykel.

Kommunikationer

Hit är det lätt att ta sig oavsett var du pendlar ifrån eller hur du transporterar dig. En kort promenad bort ligger Resecentrum, här går bussar till hela Uppsala och tåg till hela Sverige. Pendeln till huvudstaden tar knappt 40 minuter och går flera gånger i timmen. Direkt utanför dörren finns breda cykelleder och i byggnaden finns både bil- och cykelgarage.
Strandbodgatan 1