Ringvägen 100 E

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

6 - 200 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Ringvägen 100 E

Servade kontor i Stockholm - Ringvägen Affärscentret på Ringvägen 100 ligger i hjärtat av Södermalm, en av Stockholms centrala stadsdelar, i en byggnad med underbar utsikt över staden. Det ligger på nionde våningen i en kontorsbyggnad som har en fantastisk modern känsla, med en iögonfallande glasentré och ett atrium. Affärscentret har moderna uppvärmnings- och ventilationssystem, restaurang på bottenvåningen och ett parkeringsgarage bredvid fastigheten.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 6 200

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ringvägen 100 E

Våningsplan:

9

Omgivning

Närservice:

Hotell finns i grannfastigheten, flera lunchrestauranger i området. Gott om handel i Ringens köpcentrum.

Kommunikationer

T-bana: Tunnelbanans gröna linje station Skanstull finns i direkt anslutning till fastigheten. Bussar: Flertalet bussar i området, se mer på sl.se Tvärbana: Tvärbanan återfinns en station bort vid Gullmarsplan. Trafikleder: Läget invid Söderleden gör det enkelt att ta sig hit med bil.
Ringvägen 100 E

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB