Östermalmstorg 1

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 - 200 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontorshotell/Coworking

Östermalmstorg 1

Servade kontor i Stockholm Östermalmstorg Regus är världens största leverantör av flexibla kontorslösningar. Det här företagscentret ligger i hjärtat av Stockholm på Östermalmstorg, ett av stadens mest efterfrågade flagskeppsaffärsställen. Det erbjuder en elegant företagsmiljö med utsikt över det trädkantade Östermalmstorg och överlägsen service i ett av de livligaste områdena i staden. Byggnaden är omgiven av många restauranger, butiker och shoppingcenter med gångavstånd till allmänna kommunikationer mitt i hjärtat av Stockholms finansiella distrikt. Här finns 3 våningar av exklusiva kontor, 2 terrasser och en populär businesslounge för våra drop-in kunder.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 5 200

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Östermalmstorg 1

Byggår:

2010

Våningsplan:

3

Teknisk information

Ventilation:

FTX

Omgivning

Närservice:

I huset ligger Åhléns och runtomkring finns all tänkbar service, trevliga kvarterskrogar och inte minst Östermalmshallen med sina fantastiska råvaror och restauranger.

Kommunikationer

T-bana: 1 min gång, T-bana hållplats Östermalmstorg Bussar: 1 min gång buss hållsplats Linnegatan, 3 min busshållsplats Stureplan Tvärbana: 5 min gång till Strandvägen Pendeltåg: 10 min gång till Centralstationen Fjärrtåg: Strandvägen kajplats
Östermalmstorg 1

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB