Telefonvägen 30

Hägersten
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

12 - 40 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Telefonvägen 30

Kostnadseffektiva och flexibla avtal på Kolonien Coworking intill Telefonplan! Välkommen till den snabbast växande kreativa stadsdelen! Med 3 000 m2 på tre våningsplan och 80 rum kan vi erbjuda flexibla kontorslösningar för företag och frilansare mitt på Telefonplan med bra kommunikationer utanför tullarna med E4:an runt hörnet och Telefonplans tunnelbana över gatan. Drop-in, fasta platser och egna rum 12-40 m2. Idag 70+ företag inom 60 olika branscher ger en mötesplats för nätverkande och samarbeten. Inflytt möjligt på dagen eller 1-2 veckor. Avtalen är fortlöpande med tre månaders uppsägningstid (co-working/drop-in med en månads uppsägningstid).

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 12 40

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Telefonvägen 30

Byggår:

1939

Renoveringsår:

2002

Våningsplan:

1 av 12

Omgivning

Närservice:

Snabbt växande kreativ stadsdel med massor av restauranger och närservice. I huset mitt emot finns både SATS och Klättercentret (sep. medlemskap) och ett stenkast bort ligger Västberga IP. Mao finns goda möjligheter att träna och hålla sig i form. Även cykelrum och dusch finns.

Telefonvägen 30

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB