Slåttervägen 20

Ulriksdal , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 583 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen till Järva Krog Kvartersstad och hus K11. Här skapar vi en ny stadsdel på en plats med lång tradition av gästfrihet och företagande.

I Järva Krog bygger vi nu den nya kvartersstaden. Här skapas en tät, trygg och trivsam kvartersstad där livet på kontoret och förskolan lever sida vid sida. En hållbar, omväxlande och mänsklig plats där företagsamhet och privatliv går hand i hand. Här utgår service och handel från äkthet, omsorg och det lokala snarare än det strömlinjeformade. Här satsar vi lika mycket på livet mellan husen som inuti dem, på sociala ytor och informella mötesplatser, aktiviteter och evenemang. I Järva Krog kommer bostäder, kontor, butiker, service och ett brett restaurangutbud att bli grannar i en urban gatumiljö. Detta blir en mötesplats och knutpunkt med anor från forntiden, anpassad för framtidens verksamheter och företag. Järva Krog är en del av nya Ulriksdal som kommer att innehålla ca 2500 bostäder och ca 15 000 arbetsplatser. Från Järva Krog är det också nära till Ulriksdals och Brunnsvikens vackra natur och flera promenad- och löparstråk. Inom promenadavstånd finns även Mall of Scandinavia och Friends Arena. Kontoren ger alla fördelar som ett nybyggt kontor medför – möjlighet till effektiva ytor, generös takhöjd, god luftkvalitet och fint ljusinsläpp. Fastigheten kommer att vara miljöcertifierad enligt BREEAM. Här möjliggörs för ett utmärkt skyltläge ut mot E4:an. I området finns gott om allmänna kommunikationer. Det är endast fem minuters promenad till pendeltågsstation som i sin tur inte tar mer än 7 minuter in till city. Busshållplatser och flygbussar i anslutning till kvartersstaden. Området är välplanerat för cyklister då de stora cykelstråken passerar Järva Krog. Parkerar gör du i parkeringsgaraget 1 minuts promenad från K21.

Ytor

  • Total yta:

    1583 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Konferens
Restaurang
Skyltläge
Terrass

Ekonomi

Tillträde:

2020

Utförande

Byggår:

2020

Planlösning:

Här flyttar ni in i ett helt nybyggt och flexibelt kontor, där arbetsplatsen anpassas efter era förutsättningar istället för tvärtom. Lokalerna utformas med installationsgolv och få pelare, allt för att på ett enkelt sätt kunna förändras i takt med att framtida behov ser annorlunda ut.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Philips, NCC, Puma, 3M Sverige, Viatris, Boon-Edam, Haugen-Gruppen, Trafikverket

Slåttervägen 20

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

NCC Property Development AB

Herrjärva torg 4

17067 SOLNA

www.ncc.se

Fler annonser från NCC Property Development AB