Tobaksspinnargatan 2

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med egen entré i Hornstull!

Ett par rum mot gatan och två rum mot gården erbjuds nu på Tobaksspinnargatan 2. Platseffektivt pentry. Mötesrum mot gården. WC samt dusch finns. Mekanisk ventilation. Bra läge med buss fyras hållplats 25 m från dörren, buss 66 stannar runt hörnet och det är bara ett par minuters gångväg till Hornstull. Nära även till lunchpromenader på Långholmen och Reimersholme.

Ytor

  • Total yta:

    150 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tobaksspinnargatan 2

Byggår:

1929

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation

Omgivning

Närservice:

I Hornstull finns ett stort utbud av affärer och restauranger. Hela området runt tunnelbanan har genomgått en upprustning med nya butiker och torg.

Kommunikationer

T-bana: Hornstull, röd linje Bussar: 4, 54, 66, 74, 77, 94, 151, 153, 405, 726, 743, 745 Pendeltåg: Årstaberg Tvärbana: Liljeholmen Fjärrtåg: Södra Station Trafikleder: E4 ligger knappt 1 min med bil från lokalen.
Tobaksspinnargatan 2

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Sibyllegatan 17

11442 Stockholm

www.newproperty.se

Fler från New Property AB