Engelbrektsgatan 5

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

16 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Kontorsrum uthyres med omgående tillträde och flexibla hyresvillkor

I denna fina fastighet på Engelbrektsgatan 5 finns möjlighet att hyra kontorsrum för 1-4 personer. Tillgång till en stor charmig innergård och mot Engelbrektsgatan har man utsikt över Humlegårdsparken. I hyran får man tillgång till gemensamt pentry, konferensrum, samtalsrum, internet, städ, larm och flexibla kontrakt. I omgivningen finner du allt för att tillfredsställa dina behov – restauranger, shopping, bank, mataffärer mm.

Ytor

  • Total yta:

    16 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Engelbrektsgatan 5

Omgivning

Närservice:

Runtomkring ligger butiker med de mest prestigefyllda internationella modevarumärkena och det bästa svenskt mode sida vid sida med de mest framträdande företagen inom bank och finans samt de mest kända advokatbyråerna. Utmärkt läge nära citypulsen såväl Stureplan.

Kommunikationer

T-bana: Tunnelbanans röda linje stannar vid Stureplan, ca 3 min bort.
Engelbrektsgatan 5

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB