Landsvägen 47

Sundbyberg , Sundbyberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

480 - 594 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Lokal med bästa läge i Sundbybergs centrum! Hyresvärden är öppen för att anpassa lokalen för t.ex. kontor, vårdcentral eller vårdlokal.

Huset uppfördes år 1954 och byggdes om år 1959. Här finns både personhiss och lasthiss. Lokalarean består idag till största del av öppet kontorslandskap men fastighetsägaren är öppen för att anpassa planlösningen efter behov och önskemål då huset har pelarkonstruktion och därmed icke bärande väggar. Lokalen har ett mycket lugnt läge i huset med fönster som vetter mot den trevliga innergården. Fastighetsägaren kommer att ombesörja ett helt nytt pentry då det inte finns i lokalen idag. Lokalens takhöjd är generös och något högre än standard. Den stora terrassen utgör ett stort mervärde för denna lokal som erbjuder din personal många sköna stunder. Lokalen har också ett bergsrum som kan nyttjas för lager eller som det kan göras något coolt och kreativt med. Ingen hyra debiteras för den större delen av detta utrymme. Bredband: Fiber finns anslutet till fastigheten. Lokalen är ca 480 kvm men det går att koppla ihop lokalen med den intilliggande lokalen som är ca 114 kvm.

Övrig information

Övrigt:

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Vänligen respektera att all kontakt och visningar sker via mäklaren enligt den nuvarande hyresvärdens önskemål. Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman för mer info; maila gärna till hanna@lokaldirekt.se eller messa/ring på mob: 0733-24 35 23.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 480 594

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Lasthiss
Mötesrum
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående eller enligt ök.

Prisinformation:

Ingen överlåtesleavgift!

Hyresinformation:

Kontakta lokalförmedlaren för mer info. Här fungerar det med omomsad verksamhet!

Utförande

Byggår:

1954

Renoveringsår:

1959

Våningsplan:

3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Läget är så centralt du kan komma i Sundbyberg med utmärkta kommunikationer samt omgivningar som utgör en mix av bostäder och ett rikt utbud av kommersiell service, butiker och restauranger. Inom kort gångavstånd når du Bällstaån och Marabouparken med grönska och möjlighet till utomhusträning.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i huset och du parkerar enkelt längs med gatorna i närheten av fastigheten enligt stadens tariff. Parkmans parkeringsgarage finns även ett stenkast bort på Vasagatan 2.

Närservice:

I huset finns bland annat ett trevligt bageri, Lidl samt Kjell och Comany. I direkt närhet finns Apotek, ett 100-tal affärer och butiker, ett stort utbud av restauranger, caféer (Expresso House i huskroppen), mataffärer, hotell, bibliotek och all tänkbar service du kan behöva för att underlätta din vardag.

Kommunikationer

Sundbybergs Centrum är näst efter T-centralen Stockholms kollektivtrafiks bästa knutpunkt. Precis utanför porten passerar tvärbanan samt flertalet busslinjer och flygbussar, det är ett stenkast till stationshuset med tunnelbana, pendeltåg, vissa fjärrtåg och även regionaltågen mot Västerås. Fastigheten är även lättillgänglig för bilburna då du snabbt når E4:an via påfart frön Frösundaleden samt E18 via påfart från Rissneleden. Detta är även ett bra strategiskt läge för företag med många internationella besökare med närheten till båda Arlanda och Bromma flygplats. Det tar inte mer än en kvart med tunnelbanan in till Stockholms Central.
Landsvägen 47

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

11221 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB